©2012 Blackjack Productions - all rights reserved   

 

Blackjack Productions Sound Light Video Brussels Rentals and Sales
Verhuur Verkoop Contact Verhuur Verkoop Contact Events Concerten Party/DJ Prijslijst

Conditions     -     Mobile Site

Home Blackjack Productions Brussels Concert and Event Technology Nederlands Français English

NL

FR

EN

Contact

Verhuur van geluid, licht en video apparatuur

 

CONCERTEN

 

FESTIVALS

 

HUWELIJKEN - OPTREDENS

 

EVENTS

 

THEATERS

 

BARS

 

CAFE-CONCERTEN

 

muziekinstallatie,microfoons huren,zanginstallatie,PA,licht en geluid verhuur,brussel DJ headphones

DJ/Party

Verhuur

Event rentals party glass

Event

Verhuur

Concert Verhuur

Verhuur

Prijslijst

concert brussel licht en geluid verhuur mengtafel muziek brussel licht en geluid verhuur festival geluidsinstallatie V-DOSC  brussel licht en geluid verhuur

ONS KLANK EN LICHT MATERIAAL

 

Blackjack Productions kan een uitgebreid gamma voorstellen in verhuur van licht en geluid voor muzikanten, concert en event organisatoren. Dat gaat van een kleine zanginstallatie met een enkele, al dan niet draadloze microfoon tot een complete PA installatie voor uw optreden of festival, mét lightshow, lichteffecten, rook en LED panelen.

Onze kleine geluidsinstallatie’s bestaan uit self powered speakers met een klein mengpaneel en -eventueel draadloze- microfoons, terwijl de uitgebreidere PA installaties bestaan uit krachtige 3 weg luidspreker boxen met subwoofer speakers, een analoog of digitaal mengpaneel, complete micro kit en FX rack.

Voor belichting kunnen we LED fourbars voorstellen, deze volgen automatisch de muziek en zijn makkelijk in gebruik. U kan naar believen rookmachine’s toevoegen, moving lights, lichteffecten, LED panelen, etc...

 

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!

UW CONCERT, EVENEMENT OF VOORSTELLING

 

Blackjack Productions richt zich naar muzikanten, bands en theatergezelschappen, concert organisatoren, event planners, concert café ‘s, feestzalen en huwelijken, concertzalen, jeugdhuizen en festivals.

Onze licht en geluidsinstallaties zijn gepreconfigureerd en makkelijk in gebruik.

Onze prijzen zijn de beste op de markt en uw evenement blinkt uit in professionele kwaliteit. Al ons klank en licht materiaal is nieuw, de laatste modellen van de gekendste merken, gemonteerd in degelijke flight cases en ‘plug and play’ voorgekabeld.

Door het aanbieden van packages blijven de prijzen laag en wegen amper door op het budget van uw event, feest of concert.

Het huren van een geluidsinstallatie, lichtinstallatie of video materiaal bij Blackjack Productions is makkelijk, betaalbaar en zonder compromis in kwaliteit.

 

Contacteer ons nu voor een vrijblijvende offerte!